Ma este Raj Ráchel torta design workshopján jártam, ami igazán üdítő élmény volt. A Veres Pálné utcában egy kicsi üzlethelyiség ad helyet a cukrászdának, ami estére kreatív energiákkal teli műhellyé változott.
Az egyik poént (a végeredmény bemutatásával) rögtön le is lőttem, de a másikat sem tartogatom beszámolóm végére; olyan alkalomban volt részem, ahol csak és kizárólag minőségi alapanyagokból dolgoztunk. Nem fondant, nem ócska marcipán, nem kémiai turbóvegyületek... A legfinomabb Szamos marcipánból gyúrtuk, vágtuk, hajtogattuk, formáztuk a tortacsodákat. Ismerve és több sütő-főző-csokitanfolyamot végiglátogatva, kellemes kiindulási alap volt ez számomra.
Egy már kész alaptortából indultunk el (hiszen itt nem a recept vagy a sütés volt a lényeg), és rögtön a legnehezebb feladat következett, mit kezdjünk vele... Végig önálló dolgoztunk, de sok trükköt, fogást megtanulhattunk, a rengeteg inspiráló ötletről nem beszélve :)
Szóval klassz volt.
És akkor még Ráchel flódnijáról nem is szóltam...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.