2012. december 16., vasárnap

Macaron - a próba

Az egy héttel ezelőtti kurzus után nekiveselkedtem, hogy itthon is elkészítsem a saját macaronom.



Avatott szemnek már a képből is kiderül, hogy nem sikerült tökéletesen... ;-(

A merringue túl híg lett, azt gyanítom, nem vertem eléggé fel a tojásfehérjét, bár a szükséges jeleket a massza pont úgy mutatta, ahogy kellene. Ebből következően a helyes és formás kis körök helyett amorf nyúlványok lettek. Aztán, szerintem, a sütőmnek sem volt elég az a 100 fok, ami a chefparade kurzuson perfektnek bizonyult.

Kicsi, alacsony, amorf, szóval tökéletlen, de az enyém - és még így is elfogyott!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...