Még a kokeshi babával együtt készült ez a könnyű krémes változat.
A narancsos tésztához:
125 gramm cukor
2 tojás
125 gramm vaj
125 gramm liszt
2 teáskanál sütőpor
fél teáskanál szódabikarbóna
2 evőkanál tej
2 evőkanál kakaópor
2 evőkanál Cointreau likőr (vagy narancslikőr vagy aroma, esetleg narancslé)
A tésztát egyszerűen (a fenti sorrendben) bekeverjük, majd 200 fokon 12-13 perc alatt megsütjük.
A krémhez:
250 gramm mascarpone
1 deci habtejszín
citrom és/vagy narancs reszelt héja
1 evőkanál porcukor (vagy ízlés szerint lehet több is)
2 evőkanál kakaópor
1 evőkanál Cointreau likőr (vagy narancslikőr vagy aroma, esetleg narancslé)
A kész, könnyű, habos krémet nyomózsákból töltjük a cupcake-re, már csak tetszőleges díszíteni kell.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.